marți, 6 mai 2008

Super idee a celor de la Greenpeace

Ecologistii de la Greenpeace au gasit o modalitate inedita de a atrage atentia asupra efectelor nocive ale... luptei impotriva poluarii. N-ati inteles? Ei bine, in America de Sud, unde combustibilul ecologic (asa-numitul biocombustibil) este folosit pe scara mult mai mare decat in Europa, s-a ajuns la defrisari masive pentru a obtine terenuri de cultivare a plantelor din care este facut biocombustibilul. Plus surse de poluare de la uzinele de prelucrare. Desi ideea de a nu mai consuma atat de mult petrol si de a emite mult mai putin CO2 in atmosfera este exact ideea de baza a unor masini mai prietenoase cu mediul, Greenpeace arata ca trebuie avut grija sa nu dam din lac in put.

Si cum cei de la Greenpeace adora pur si simplu SUV-urile, au luat un Porsche Cayenne si un Mercedes ML si le-au transformat in ... buldozere, simuland distrugerea padurii pentru a face rost de biocombustibilul necesar versiunilor "ecologice" ale celor doua masini si ale SUV-urilor in general.

via Autoblog

Un comentariu:

100 Ro spunea...

Salut,te invit sa faci parte din 100 Ro,vreau sa ne adunam 100 de bloggeri pentru a posta pe un singur blog,blogul va fi al tuturor,designul,regulile si functiile blogului vor fi impuse de catre toti membrii autori,blogul nu va fi pentru a face bani,deci nu vom pune reclame,el va fi in special pentru a crea ceva mare si frumos.